НОВИНИ

Драги приятели,

Имаме удоволствието да Ви поканим на поредната годишна среща на Клуба на приятелите, която ще се състои на 04.12.2013 г. (сряда) от 18 ч. в Големия салон на музея.
За седма поредна година ще се съберем на Годишния бал на приятелите, който отново ще бъде придружен от песни и танци, веселие и забава. Както знаете, всяка година избираме акцент на вечерта. След сериозен размисъл решихме, че по стар български обичай нито едно събитие не може без трапеза и затова избрахме тазгодишната ни среща да премине под мотото „Вкусът на гозбата, която прави чудеса”.
Каним всеки от Вас да ни донесе или изпрати на електронната ни поща до 2 декември (понеделник) напечатани или изписани „красиво и четливо” Ваши любими домашни рецепти, които Ви сбират около масата на празник или делник, и които може би си имат собствена история. Ястията, които обичате или са оставили скъп спомен у Вас, може да не са „помпозни”, но да са свързани с уюта и традициите на Вашето семейство и дом. Може да е гозбата, довела до любовта на един мъж към една жена – изборът е Ваш (от ордьовъра до сладкиша).
Всички събрани рецепти и истории ще публикуваме в книжка, а донесените на място ястия ще участват в нашия конкурс. Кой ще грабне голямата награда? – това зависи от Вас, защото в позицията на жури ще бъдат всички присъстващи.
Очакваме Ви приятели!

От УС на Клуба